På allmän begäran

 
 Aina steg upp tidigt och fortsatte sin uppgift som insläppare i Falkenberg. Frida Linnell steg också  upp tidigt för att rida C-ponnyn  Corinne. Hon höjde sina poäng och slutade på en fjärde plats precis utanför placering bland femåringarna.

Hillevi och Ebba åkte ner till Falkenberg för att titta. Jag åkte till Gyngaården för att lasta Winston och vänta in Frida som fick hoppa in i bilen och raskt åka upp till Nordhallands Ridklubb.

I Nordhalland väntade finalen i Agria senior cup. Efter en kort men effektiv framridning gick Frida in och gjorde en finfin ritt. Hon skärpte sig nog lite extra eftersom ordföranden i distriktets tävlingssektion Elisabeth Roos stod på läktaren och tittade.  Extra roligt var det att även domaren Calla Curman också gillade vad hon såg. Så Frida och Winston fick en andraplacering med 70,33 % i LB:2 Segrade gjord klubbkompisen och eleven till Kicki, Ida Albertsson med det bruna stoet Fame. Tror ni att var två glada tjejer??? Resultaten hittar ni här 

Tack till Agria och klasssponsorn för de fina priserna.

I Falkenberg halkade vår uppfödning Fix Victoria ner ett pinnhål till en fjärdeplats. Medan Mathilda Månsson förstärkte sin ledning med Sir Lancelot.

Grattis Mathilda till din fina ridning på två så bra ponnier.

Annonser

En tanke på “På allmän begäran

  1. Så fina bilder! Särskilt gillade jag porträttbilden på Wims och Frida. Bilden på ”stor & liten” är jättekul, för det är så härligt att lille Wims uppenbarligen kan hävda sig bland de långbenta ridhästarna.
    Tack för bildsviten, du är toppen Annika!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s