Minns i februari den fina augusti

Ebba och Wille

Idag  har jag testat gårdagens inköp. En snöskyffel av lite större modell. Så det känns väldigt bra  att kunna drömma sig bort och äntligen visa bilderna här i dagboken på Ebba och Wille. Vi tog i augusti direkt när vi kom hem från SM.

Där hade vi träffat Valdos ägare som var nyfikna på att se hur Wille ser ut nuförtiden, och julkortet till pappa Valdo hade ett givet motiv. Dessutom fick Ebba en förstoring i julklapp.

Men det finns minst en till som vi väldigt gärna vill visa bilderna på Wille för, och det är Nathalie som hjälpte oss med Willes utbildning när han var fyra.

Och ni andra som inte är specialintresserade av Wille kan ju bara drömma er tillbaka till den härliga sommaren 2013, och hoppas att nästa blir precis lika bra./Annika

 

 

 

4 tankar på “Minns i februari den fina augusti

  1. Wille är superfin (liksom bilder på härliga sommardagar). Han är lite annorlunda än flera av de andra Fix-ponnyerna, han ser ut mer som en storhäst i ponnyformat, eller? Men läcker!! Vilken tur att du har Ebba som pilot, det kan ju bli hur bra som helst!

  2. Ja, Wille ser precis ut som hästarna på K1 fast i något mindre format. De andra har mer ponny look. Fortsätter Wille vara ponny även i mogen ålder så kommer det bli bra. Han har fin galopp, hoppar bra och är ju väldigt ridbar jämfört med sin storebror 😉 Just nu är det Winston som spela förstafiolen. Men med tanke på hur mycket Ebba lär sig på honom så har Wille bara gott av det./Annika

Lämna en kommentar