Fix Mary – Den fula ankungen, Ebba berättar

Detta bildspel kräver JavaScript.

Fix Mary – Den fula ankungen

Ja, vart ska man börja? Svansen eller mulen? Jag vet helt enkelt inte vart jag ska börja. Det jag vet är att jag bara gillar den där Mary mer och mer för varje dag. Denna ponnyn har detmesta som jag skulle leta efter hos en ponny. Jag älskar hennes storebröder, Winston ochWilliam, otroligt mycket men det är något med Mary som säger att hon har det lilla extra.

Det där extra är väldigt svårt att sätta ord på, det bara finns där.
Det där extra har nog alltid funnits där men vi har inte alltid sett det. Under de första åren av lilla Marys liv var hon inte så vacker. Halsen var kort och hon hade en lustig färg.

Alla Fix-ponnyerna har behövt tid på sig att mogna i huvudet och växa i sin kropp. Mary är inget undantag. Egentligen är inte jag heller ett undantag. När jag började skolan var det mesta väldigt svårt, men idag när jag går gymnasiet så går det super bra. Poängen är den att snabbaste resultatet är sällan bäst enligt mig.

Hennes styrkor är utan tvivel bakbenen som har de ”rätta vinklarna”, munnen och arbetsmoralen. Både Wille och Winston är ganska så svåra att få ett bra stöd på, men Mary är annorlunda.

Hennes arbetsmoral är helt fantastisk hon ger alltid det lilla extra.
I år har hon börjat visa sina kvalitéer inne på tävlingsbanorna. Fantastiskt fina % i alla starterna och placeringar i alla stater förutom den första. Svårighetsgraden på klasserna som vi ridit under vårt första halvår tillsammans har varit Lätt C och Lätt B där vi även har ingått i klubbens div 3 lag.

Det har verkligen varit otroligt roligt att vara ut med denna fina dam på banorna och vi har fått massor med lovord från domare, min tränare och andra som man stött på.

Jag kan inte annat en hålla med min tränare Anneli
-Hon är en stjärna.
Det tar sin lilla tid att lära känna en ny häst och jag hoppas att jag ska kunna visa all den kapacitet hon har. Att bara kunna visa henne på banan som hon går på framridningen hade varit fantastiskt!/Ebba

Ett bilspel med bilder på Mary genom åren

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s