Hårt arbete lönar sig.

 

Igår var det en riktig arbetsdag för alla i Team Fix. Hemmaklubben (Falbygdens hästsportsförening) för Ebba och Sara hade lokal och regional ponnydressyr.

Aina och Annika var inkallade för diverse arbetsuppgifter. Aina hjälpte till i serveringen, Annika räknade, speakade och var överdomare. Som tur var inte samtidigt.

Ebba groomade ponnyer, medan Sara red och räknade.

Sara gjorde två fina ritter  som slutade strax utanför placering. I LA blev det lite trassel med en felridning. Men poängen räckte mer än väl till ett andra kval för nationell klass. Så nu blir det dags att börja träna bakdelsvändningar.

Ebba och Mary blev bokstavligen fångade av en stormvind. En lite spänd Mary hade en fin inledning med en 9:a i en travökning. Men i början av galoppen kom en rejäl vindpust som gjorde att det slamrade i ridhusportar, smattrade i avspärrningsband, och flaggspel. Det blev hel enkelt lite för mycket för Mary, och där försvann en placering. Men hon landade och fortsatte ritten med flera åttor i galoppen. Mary är mycket stadigare och starkare nu än i våras. Så det kommer att bli jättebra med  mer arbete./Annika

PS.Idag rullar en transport med Fridolf och Mary ner mot Varberg.DS

 

Annonser

One thought on “Hårt arbete lönar sig.

  1. Bra fångat, Annika! Vill bara komplettera bilden av hårt arbetande människor i Team Fix med Hillevi, tävlingsledaren som coachade oss alla och sig själv till stordåd. Däremellan sprang hon omkring med dynggrepen och plockade upp, när de fyrbenta släppt sina visitkort på banan. För egen del var det ett rent nöje att vara gästarbetare och Jessicas hjälpreda hos Falbygdens Ridsportförening – vilken fin anläggning och vilket kök! Nu ska jag ta itu med mitt eget skitiga kök innan den grå Volvon rullar på in på gården./Aina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s