Först julafton sedan kom bomdagen

I år firade vi julafton uppe i Sätuna. Mycket mat och tomte i vanlig ordningen. På juldagen var Ebba ute i stallet redan klockan 7 för att hinna rida alla hästar innan kalkonlunchen som mormor lagade. Först ut var Winston, men då var det för mörkt att föreviga honom när han tränade på bommar.

Sedan var det frukost innan det var Marys tur. Ebba har ridit Mary barbacka den senaste tiden eftersom hon under hösten har breddat sig och trivs inte längre med Winstons sadel.Men det var inget hinder för Ebba och Mary att ta sig an några bomserier

Efter Mary kom Sara och Fridolf till banan. Fridolf är riktigt fin i kroppen nuförtiden och jobbar på fint över bommarna.

Sist ut var Wille, och man kan ju tro att bommarna skulle vara easy peasy för honom. Men inte. Han skojar till det och hittar på väldigt många varianter så det var med andan i halsen och inte med kameran framför ögat som vi tittade på honom.

Efteråt var det kalkonmiddag, och sedan begav sig halva sällskapet tillbaka mot Varberg för att sköta om hästarna där./Annika

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s