Gissa vad som låg i lådan

Vi kunde inte låta bli att prova den fina rosetten på en halvt avfälld Bonny igår kväll innan Jaya gav sig ut med henne på en kvällspromenad. Men vi skall ta en ny fin bil när Bonny fällt färdigt.

Häromdagen  kom det ett paket med posten. Det händer inte så ofta. Eller nästan aldrig.  Även om jag inte e-handlar så handlade faktiskt paketets innehåll om något som börjar på E. Gissa vad!

Vårt ridponnysto Fix Julie e Juno Rory RC, Bonnie i vardagslag, tillägnades  den fina titeln Elitsto för två år, när hon fick Estelle, den  sjätte i raden av fina avkommor. På Avelsföreningen Svensk Ridponnys årsmöte i mars delades det ut rosetter till Elitsto-ägare. Det hade vi ingen aning om,  när vi skyndade oss hem från mötet. I efterhand blev vi lovade att rosetten skulle skulle skickas per post. Och nu är den här med text i guld. Plus en hälsning från avsändaren. Tack ASRP och Anna-Lena Fridh!

Rosetten kom som en något tidig födelsedagspresent till Bonnie, född  den 27 april för 23 år sedan. Bonnies mamma, Fix Felicia e Kingsettle Tankah RP 100, som Anna Olofsson köpte för flera år sedan och som senare blev Elitsto även hon, har fyllt 27 år. Om jag inte  minns fel fyller Felicia redan i mars. Annars är nog april den månad då allra flesta föl ser dagens ljus för första gången.  Shetlandsponnyn Calle, stallets maskot hos Team Fix i Sätuna, fyllde 30 år förra fredagen. Vår yngsta, Fix Estelle, föddes 15 april för 2 år sedan.

Roligt att Estelles pappa Cartier RP 164 höll sig väl framme i resultatlistorna vid  förra helgens nationella dressyrtävlingar i Wartofta. Även Ebba och Sara med Fix Winston respektive Fridolf  testade tävlingsformen där. Omstart för Winston på den här nivån, efter ett två år långt uppehåll, och premiär i det svåra  mästerskapsprogrammet. Några missar men klart godkänt. Och lärorikt. Sara, som red sin första nationella tävling, var nöjd med Fridolf och glad över att hon klarade målsättningen, ingen felridning.

Dessutom kan jag rapportera en  glädjande omstart för egen del. Vurpan 2 mars tvingade mig till en paus från stallet men sedan några dagar tillbaka fixar jag utsläppet på morgonen. Ett stort steg framåt./Aina

Annonser

1 thought on “Gissa vad som låg i lådan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s