-Var är lilla Estelle?

H.K.H. Prinsessan Estelle H.K.H. Prins Oscar, Foto: Linda Broström Kungahuset.se

Ni tror väl inte på allvar att jag firade kronprinsessans födelsedag i lördags på Öland? Stod där och charmades av lilla Estelle som alla andra. Nej, jag satt inte ens framför teven. Eller jo, en liten stund efter friluftsteatern i Varbergs Nöjespark, 123 Schtunk. Så vi hade riktigt kul ändå i lördags kväll.

Det där med Estelle hände i måndags kväll. Efter ridturen på Bonnie släppte Jaya hästarna i långa hagen vid stallet. Så behändigt när jag framåt 11-draget skulle ta in dem för natten. Bonnie väntade redan vid grinden, ensam. -Var är lilla Estelle? ropade jag med min milda röst. Tänkte hon hör nog inte mig , jag får nog gå och hämta henne allra längst bort i hagen. Ni ska veta, vår hage är smal – och lång. Vem kommer galopperande i halvmörkret så sanden yr kring hovarna om inte lilla Estelle.

Folk och fä kvicknar till när värsta hettan lagt sig. Men på dagarna är vi loja. Ja, nu talar jag kanske mest för egen del.  På tävlingsfronten är det stiltje just nu för ridponnyerna i Sätuna men förmodar att de håller igång som vanligt med träning. Ebba sommarjobbar på Skara Sommarland och resten av de tvåbenta har greppat målarpenslarna. Såg på FB hur Hillevi målade staket i ett rasande tempo. Tydligen sitter takterna i efter all staketmålning på Norra Näs stuteri i unga dar.

Annika har en långvecka kvar att jobba innan semestern. Sedan väntar stängsling här hemma.Vi har lite gräs eller snarare glest hö på rot, som vi tänker utöka hagen med. Grönt gräs har vi inte sett på länge här. Läste i tidningen att Halland är torrast i landet men oss går det ingen nöd på. Bonnie och Estelle är vid gott hull. Och vi också. Men ändå. Regn, regn, regn….  Växter och djur ropar efter regn./Aina.

Sara målar sänggaveln vit, nu är den rosa tiden förbi.

2 thoughts on “-Var är lilla Estelle?

  1. Vet ni vad Sara sa när jag tog bilden?”Skall de lägga den på FB o skriva en sådan där mammalommemtsr ” nu är den rosa tiden förbi””. Det gjorde jag inte utan det skötte moster så fint. 😀😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s