Dagens grattis

 

Idag fyller en viktig person i Team Fix ett halvt sekel. Grattis Hillevi på din 50-årsdag.

Du är den absoluta ponnymamman.  Ebbas och Saras mamma kör till träningar och tävlingar. Kanske inte så konstigt med det, för det gör ju alla ponnymammor. Emellanåt rider hon någon av stallets ponnyer.  Som sällskap på uteritten eller om någon av döttrarna har annat på programmet. Inte heller det så ovanligt. På en punkt däremot skiljer hon sig från flertalet ponnymammor. Hillevi ägnar mycket tid åt ridklubben, är kassör i Falbygdens Hästsportförening.  Hon ställer upp som tävlingsledare, lagledare, parkeringsvakt eller var det behövs en frivillig insats.

Vi ser fram mot att få fira Hillevi på lördag. Idag gratulerar vi på distans och hoppas att födelsedagsbarnet själv berättar i en kommentar om hur bemärkelsedagen har firats. En som passade på att gratulera i förväg var Fix Wiliam. I går hedrade han både Hillevi och sin pappa Valdo,  Best in Show på Avelsföreningen Svensk Ridponnys Riksutställning i lördags. Sara och Wille tog den blå rosetten i Lätt C dressyr på tävlingen i Grästorp.

-Willes och min tredje tävling tillsammans, berättade Sara, som nu tagit steget upp till kategori D efter fyra år på B-ponny Fridolf./ Aina

Annonser

3 thoughts on “Dagens grattis

  1. Tack, tack! Återkommer med rapport när dagen är till ända.
    Vill bara säga att det finns många ryttarföräldrar som tar stort ansvar i sina hemmaklubbar. FHF är en klubb som har samlat mycket engagerade människor med fötterna på jorden.

  2. Jag blev ordentligt firad. Paket på morgonen med tillhörande skönsång. Efter det var det frukost, fint uppdukat. Sedan skulle givetvis ponnyerna ridas. Lunchen intogs på Jula hotell med hot om att få besöka Jula varuhus. Nordpolen nästa! Nordpolen är ett prisbelönt konditori i Vara. Dagen avslutades med bowling o mat i Skövde med goda vänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s