Nu är vi på banan

Mormor följde med Sara och Wille som red LA:1 på nästan 65 procent i Alingsås.

Inledningen på den här säsongen har varit lite seg, och då beror det inte bara på vädret. Många tävlingar har varit inställda pga alla smittor som förekommit. Sara och Wille skulle gjort säsongspremiär på hemmaklubben för fjorton dagar sedan. Men den tävlingen fick ställas in pga smitta i grannkommunen.

Nu verkar det har lugnat ner sig, även om det gäller att vara fortsatt försiktig. Sara och Wille fick därför göra årsdebut i Alingsås i lördags.

De startade i LA:1. Konkurrensen var hård men de lyckades  komma upp i nästan 65%. Stabilt och bra utan några missar. Nu är det bara att jobba vidare med detaljerna.

I Varberg tränade Jonstakas div III-lag för första gången tillsammans på söndagen. Tidigare hade de träffats avsuttet  för fjorton dagar sedan hemma hos Anna Olofsson.

Anna hade veckan före träffen firat Fix Felicias 28 årsdag. Felicia är mamma till Bonny, och därmed mormor till nästan alla våra uppfödningar. Felicia lever ett behagligt pensionärsliv hemma hos Anna och är väldigt fräsch för sin ålder. (Se filmen.)

Men nu tillbaka till Jonstakas div III-lag som tränade på Olsegården idag söndag. Alla kämpade på, och även om det inte riktig allt blev som planerat blev det långt över förväntan. Nu skall tjejerna träna vidare på egen hand ett par veckor innan det är dags för nästa samling./Annika

Här är tjejerna samlade efter träningen när de fick en stooor goodiebag med bla lagjackor sponsrade av Cresto som tillverkar fallskyddsprodukter. på bilden syns frev, Annie, Tuva, Linnea, Alice, Evelina och längst bak står lagledaren Ulrika Johansson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s