Om oss

Här skriver Team Fix om livet med hästar i allmänhet och våra ponnyer i synnerhet.

Vi har oftast Varberg som utgångspunkt, Västkusten är en bas och Webben är  oändlig. Kanske slinker det med ett litet skvaller någon gång. Ibland säger en bild mer än ord. Vill ni veta mer om oss ta en titt på vår hemsida www.karlboms.se

Aina är mamma till Annika och Hillevi, och har tidigare arbetat som reporter på Hallands Nyheter. Nuförtiden är Aina pensionär och skriver på frilansbasis för Tidningen Ridsport. På gården nära Varberg där Aina bor ligger stallet. Aina sköter mycket av markservicen för hästarna som finns i Varberg. Just nu har  vi bara ponnyhästar i Varberg. Alla med prefixet Fix. Det innebär att vi fött upp dem själva och att de bär vårt stuterinamn.

Annika är storasyster och bor i Varberg och arbetar som pressfotograf på  Hallands Nyheter, men har hästar som sin stora passion. Hon är även utbildad LA-domare och överdomare i dressyr. På fritiden tränar hon gärna de unga ponnyerna inför livet under ryttare.

Hillevi bor i närheten av Broddetorp och är mamma till Ebba och Sara. När Hillevi inte skjutsar barn och ponnyer jobbar hon med redovisning.

Ebba rider för tillfället Fix Winston som är en busig men charmig liten D-ponny. Ekipaget tränar både hoppning och dressyr, och hoppas kunna komma ut och starta lite under året.

Sara rider på det söta russet Ambra som alltid ställer upp för sin ryttare. För Sara och Ambras del är det förutom ridningen hemma ridlektion en gång i veckan på ridskolan i Falköping

Alla bilder i dagboken/bloggen är fotograferade av Annika om inte annat anges, och är  enligt grundlagen upphovsrättsskyddade vilket innebär att de inte får ”lånas” . Överträdelser kommer att beivras.

Vi uppskattar mycket om ni som är inne på sidan skickar kommentarer på det ni läser. Vi vill att vår dagbok/blogg skall vara som ett virtuellt fikarum, och det är ju kul om gästerna är med och påverkar samtalet. Det är ju rätt tjatigt att sitta och hålla en monolog. 

3 thoughts on “Om oss

 1. Hej alla Karlbomar !
  Vilken fin och rolig hemsida (som jag hittade till via
  Månsegården)
  Det var ett tag sedan vi sågs ute i ”tävllingssvängen”
  så det känns kul att ha lite koll på Er via nätet.
  Själv har jag legat på latsidan med ridningen denna kalla vinter,
  men har nu börjat sätta igång mina 2 tävlingshästar
  Lawall, 13 år och Rutherford PI, 6 år igen
  Ha det…..!
  Annika

 2. Kul att du hittade hit. På vintern är det ganska smidigt att träffas genom datorn. Men när solen och värmen kommer är bra mycket roligare att ses i verkligheten. Jag hoppas vi stöter på varandra ”IRL” framåt sommaren/Annika

 3. Pingback: 2010 in review « Team Fix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s